Een mooie en handige drinkbeker voor de kleintjes

30 mei

Avent Grown Up CupElk jaar weer moeten er vele peuters de overgang maken van de fles naar de beker. Het is vaak geen gemakkelijke overgang en daarom heeft Philips AVANT iets nieuws bedacht, een speciale beker voor peuters.

Peuters verliezen na zo’n 8 tot 14 maanden de zuigbehoefte en daarmee is het verstandig om een peuter over te laten gaan op een beker in plaats van een zuigfles. Soms lijken peuters hier echter moeite mee te hebben en daarom heeft Philips AVANT nu de Grown Up Cup gemaakt.

De Grown Up Cup is een beker die een speciaal ventiel heeft, waarmee de beker normaal gesproken goed is afgesloten, zodat er geen vloeistof uit de beker kan lekken. Als de peuter met zijn mond op het ventiel drukt, dan zal het ventiel op die positie opengaan en kan de peuter drinken.

Het is dus ideaal voor de peuter, aangezien hij aan elke kant van de beker even gemakkelijk kan drinken. Daarnaast is het ook ideaal voor de ouders, omdat de peuter er geen knoeiboel van kan maken. Dat scheelt dus een hoop werk.

De beker zal peuters helpen bij de overschakeling naar echte bekers en je hoeft je als ouder dus niet langer zorgen te maken over deze overschakeling. Het kind zal op geheel natuurlijke wijze leren drinken uit een beker en je zal binnen de kortste keren zonder problemen kunnen overschakelen naar deze normale beker.

De Philips AVANT Grown Up Cup is nu verkrijgbaar en de adviesprijs van de beker ligt op ongeveer 10 euro.

Reacties zijn gesloten.