De allernieuwste gadget

10 aug

DASOp Bbeesz schrijven wij dagelijks het laatste nieuws over oogappeltjes, maar ook over de allerlaatste gadgets op vrijwel alle markten. Als we het hebben over gadgets denkt u natuurlijk niet meteen aan de fashion market maar toch hebben wij het nieuwste van het nieuwste gevonden voor u.

Namelijk de schoen en tas in één (zie collage hiernaast). Stappen is de perfecte gelegenheid voor veel vrouwen om zichzelf op te dirken. Na het uitkiezen van de juiste uitgaanskleding, met passende schoenen en matchende sieraden is het tijd om op pad te gaan. Hier begint het dilemma vaak, veel vrouwen vinden het namelijk niet prettig om een hele avond een tasje mee te moeten zeulen. Ik kan er ook meepraten en ben het er helemaal mee eens, elk weekend is het weer hetzelfde dilemma. Veel hoeven we niet mee te nemen maar een pinpas, identiteitskaart telefoon en misschien wat lip-gloss is toch echt wel hoognodig. Daarom kies ik, net als vele anderen, ervoor om een clutch mee te nemen.

Een clutch is niet daadwerkelijk een tas maar meer een soort uitvergrootte portemonnee. Erg makkelijk, maar niet om te dragen. Maar goed zonder deze clutch ben ik radeloos want waar zou ik anders mijn pinpas moeten laten?! Na wat heen en weer gezoek online kwam ik de perfecte oplossing tegen.

De oplossing is namelijk de schoen en tas ineen. Bellona Fashion, een Amerikaanse schoenenfabrikant, heeft namelijk een nieuw gadget op de markt gebracht; de Double Agent Shoe. De schoen heeft een sleehak, waardoor deze elegant aan de voet staat. Daarnaast heeft deze schoen nog een ander doeleinde; in de holle ruimte van de plateauzool zit een vakje waarin je spullen kunt stoppen. De prijs van deze geweldige schoen varieert tussen de 120 en 240 euro.

Reacties zijn gesloten.