Ik ga op stap en neem mee…

20 dec

via: baby.be

via: baby.be

We kennen ze allemaal: de moeders met baby die de hele stad doorzeulen met  een tas of ze een week van huis zijn. Veel jonge ouders vinden het lastig om te bepalen wat er mee moet in de luiertas. Als we zelf opstap gaan hebben we immers genoeg aan een pinpas, identiteitskaart, telefoon en wat lipgloss. Daarom in dit artikel alle accessoires die erg handig zijn in de luiertas.

Vanzelfsprekend mogen de luiers natuurlijk niet ontbreken. Reken voor ieder uur dat je weg bent een luier en neem er één extra mee. Zo kom je nooit zonder te zitten als je toch iets langer wegblijft dan verwacht. Vochtige babydoekjes om de billen af te vegen en tissues of droge doekjes horen ook in de luiertas. Met pedaalemmerzakjes kun je de vieze luier altijd goed opbergen.

De meeste luiertassen zijn voorzien van een verschoningsmatje, zo niet zorg voor een zacht kussentje of een handdoekje. Een ongelukje zit in een klein hoekje, dus zorg ook altijd voor een setje reserve kleertjes. Een aantal spuugdoekjes is ook nooit weg als je op stap bent met je baby. Tot slot kan een tut of een speeltje voor wat afleiding zorgen als hij of zij het op een brullen zet.

In de zomer kan het ook handig zijn een zonnebril of hoedje standaard in de tas te laten zitten. Mocht de zon zich onverwachts laten zien dan ben je in ieder geval voorbereid!

 

 

Reacties zijn gesloten.