Gadget van de toekomst: digitaal rompertje

24 jan

In 2013 kwamen we heel wat nieuwe en onmisbare gadgets tegen voor je baby, maar ook voor de ouders. 2014 is pas net van start en de eerste trend duikt alweer op: het dragen van elektronische gadgets. Wat moeten we ons daar bij voorstellen? Een simpel voorbeeld waar iedereen inmiddels wel van  heeft gehoord is de Google Glass. Inmiddels duikt bijna elke bedrijf op deze trend: van LG tot Nike. Maar waar ouders straks echt niet meer omheen kunnen is het digitale rompertje. Dit ‘geweldige concept’ werd gepresenteerd op de Electronicabeurs CES, waar fabrikanten van over de hele wereld hun nieuwe producten presenteren.

via: veiligheid.nl

via: veiligheid.nl

Iedere ouder kent het gevoel wel dat je continue wilt checken of het wel goed gaat met je kindje. Het digitale rompertje registreert de hartslag, ademhaling en temperatuur van de baby en stuurt deze gegevens door naar de ouders. Vanaf de bank kun je zo zien of het goed gaat met je slapende oogappeltje. Nog handiger is dat het apparaat automatisch de flesopwarmer start als het kindje honger heeft. Zodra hij of zij wakker wordt, kun je dus direct de fles geven.

Dit is natuurlijk dé uitkomst voor iedere bezorgde vader of moeder. Helaas is weten we niet wanneer het rompertje daadwerkelijk op de markt komt.

Reacties zijn gesloten.