Baby-mode 2012

Je wilt natuurlijk ook met je baby zo hip mogelijk voor de dag komen en het is dus belangrijk om de laatste trends en mode op het gebied van babykleding te volgen. Niets is schattiger dan een baby die is aangekleed volgens het laatste modebeeld.

Een klein nadeel is natuurlijk wel dat baby’s relatief snel groeien, maar je kan toch nog vrij lang genieten van mooie baby-mode en je kan het bovendien daarna doorgeven aan familie, vrienden of bekenden, zodat ook zij kunnen genieten van de hipste kleertjes.

Als we kijken naar de trends op het gebeid van babykleding voor het voorjaar van 2012 dan valt direct op dat bloemetjes een grote rol spelen. Veel babykleding heeft een leuk bloemetjespatroon en dit zorgt voor een erg leuk en fris effect, waardoor de baby er erg zomers uitziet. De bloemetjespatronen zijn er in vele soorten en je kunt voor elke baby wel een geschikt patroon vinden.

Naast bloemetjespatronen valt op er pasteltinten dit voorjaar erg populair zijn. Veel kleding is in allerlei pasteltinten te krijgen en we zien hier en daar ook nog een aantal kleertjes in felle neonkleuren. Neonkleuren zijn ook helemaal van deze tijd en je kunt je baby dus ook aankleden in neonkleuren. Pasteltinten zijn echter een veiligere optie en deze zullen altijd goed staan. Bij het gebruik van neonkleuren moet je altijd een klein beetje oppassen dat het niet te extreem wordt. Eerst even goed de kleding bekijken dus!

Een andere trend die we dit voorjaar zien, is dat er vrij veel babykleding is die je baby een wat formeler uiterlijk willen geven. Zo zijn er overhemden, blazers en zelfs stropdasjes, vooral voor kleine jongetjes. Deze formele kleding voor baby’s geeft ze een enorm schattig uiterlijk en het is een geweldig gezicht om je baby in mini-pak te zien. We verwachten dat deze kleding echter wat minder vaak gebruikt zal worden dan normale kleding, dus je zult eerst goed moeten overwegen of dit de aanschaf echt waard is.

Ten slotte zien we ook dat spijkerstof voor baby’s bezig is met een grote opmars. We zien veel jeans en tuinbroeken die erg leuk zijn voor zowel jongens als meisjes en ook het spijkerjasje voor baby’s is erg hip. Een combinatie van een stoffen broek met een spijkerjasje of een zelfs een spijkerbroek en spijkerjasje is een combinatie die van alle tijden is en deze kan dus zonder problemen nog worden doorgegeven aan vrienden of bekenden.

Veel plezier met het aankleden van je baby!

No comments yet

Laat een reactie achter